Die Seite ist derzeit GESCHLOSSEN!
Bitte versuchen Sie später erneut!
Kategorien
Artikelbeschreibung


Apfel Roh-Blütenstaub 250g

Apfel Roh-Blütenstaub 250g
10,68

Ritka virágpor-fajta!
Segíti az anyagcserét.

 

 • A szervezet számára jelentős energiaforrást képvisel és fontos szövetségese az általános anyagcserének, melyet az alma virágpor gazdag tápanyagtartalma serkent és támogat. Fogyasztása serkenti a szervezet védekezőképességét a mikrobiális fertőzések ellen. Fokozott antioxidáns erejét a gazdag polifenoltartalma biztosítja. Ezen felül a Nyers Alma virágpor erősíti és védi a szívizmot. Ez a fajta virágpor korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, mivel a szedési időszaka nagyon rövid ideig tart.

   

  Használati utasítások:

  -Gyermekek: 1 kiskanál / nap (5 gramm),

  -Felnöttek:   1 evőkanál / nap(15 gramm).

  Ajánlott, minimum 7 hétig, 2-szer évente, de lehet egész év során korlátozás nélkül fogyasztani.

   

  Tárolás: fagyasztóban, -5ºC és -18ºC közötti hőmérsékleten.

   

  A Nyers virágpor egy ÉLŐ táplálék, ami a száraz virágporhoz képest enzimeket, jótékony hatású baktériumokat, antioxidánsokat és tejerjesztőket tartalmaz, melyek elősegítik a bélflóra regenerálódását.
   

  BÁMULATOS! A nyers virágpor a fagyasztóban tárolandó de nem FAGY MEG az alacsony víztartalmának köszönhetően (8-10%), amely a fagyasztóból való kivétel után lehetővé teszi az azonnali fogyasztást.

   

  A kaptár ezen termékét természetes, NYERS, tiszta és feldolgozatlan formában tároljuk a maximális terápiás hatékonyság biztosítása érdekében!

   

WebShop System